Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Podcast: "Dortmund-kamp uden Den Gule Mur bliver mærkelig"

Podcast: "Dortmund-kamp uden Den Gule Mur bliver mærkelig"

Mediano bulibold er tilbage efter en lang vinterpause, og giver plads til at tage temperaturen på Bundesligaen. Derudover bliver det også en diskussion af tilskuerurolighederne i Dortmund, Philip Lahm's legende-status og et kig til en af de store engelske profiler i HSV-historien

AF SØREN KUSK

Mediano bulibold kigger i dagens udsendelse på, hvordan det egentlig går i Bundesligaen, mens vi kigger frem mod 21. runde. Det er nemlig ved at være længe siden, at du sidst har hørt fra os, men i dagens udsendelse bliver du klædt godt på af journalist Nicolai Lisberg og studerende og fodboldaltmuligmand Oscar Rothstein. 

Tilskuerurolighederne i Dortmund er topprioritet i dagens udsendelse, inden vi går i gang med opdateringen på Bundesligaen. Seneste nyt i sagen er, at Dortmund skal spille sin næste hjemmekamp mod Wolfsburg uden tilskuere, og det er Nicolai Lisberg ikke sen til at kalde mærkeligt.

Vi kigger frem mod Runde 21-kampene Hertha Berlin-Bayern München og Gladbach-RB Leipzig og ellers får du svar på følgende spørgsmål: 

  • Er HSV på vej frem eller tilbage?
  • Sætter Thomas Tuchel succes i Champions League eller Bundesligaen højest på listen?
  • Hvor stort et problem er  Yussuf Poulsens skade for RB Leipzig? 
  • Hvordan ser Philip Lahms fremtid ud? 

Derudover byder dagens podcast også på Historietimen, hvor Oscar Rothstein og Nicolai Lisberg fortæller om Kevin Keegans indtog i Hamburg, da verdensstjernen skiftede Liverpool ud med en tilværelse på en stor kontrakt i Bundesligaen. I Kevin Keegans periode i Hamburg steg HSV til hidtil usete højder og lagde grundstenen til den storhedstid, som Der Dino stadig varmer sig ved.

Foto: Getty Images / Sascha Steinbach

Podcast: FC København, Parken, Nedre C og Sektion 12

Podcast: FC København, Parken, Nedre C og Sektion 12

Podcast: Tilskuerkrise haves, dialog ønskes - og FCK må også tage sit ansvar

Podcast: Tilskuerkrise haves, dialog ønskes - og FCK må også tage sit ansvar